Χρησιμοποιούμε cookies για τη λειτουργικότερη περιήγησή καθώς και για την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει ο ιστοχώρος μας.  
Κλείσιμο

MSM 8 Graduation Ceremony
Εκδηλώσεις
Τελευταίες Ανακοινώσεις


MSM 8 Graduation Ceremony

Την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών η Τελετή Ορκωμοσίας της 8ης Σειράς (MSM-8) του ΜΠΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών (Πλήρους Φοίτησης).

Στο πανηγυρικό κλίμα της ημέρας χαιρετισμό απήυθυναν  ο Πρύτανης του Ο.Π.Α. Καθηγητής Κ.Γάτσιος, ο Πρόεδρος του Τμήματος ΟΔΕ Καθηγητής κ.Β.Παπαδάκης και ο Διευθυντής του ΜΠΣ στη Δ/Υ Καθηγητής κ.Γ.Σιώμκος. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ιδιαίτερη θέση που κατέχει η Σειρά 8 ανάμεσα στους απόφοιτους του ΜΠΣ ως μια από τις πιο ποιοτικές σειρές που έχουν αποφοιτήσει από το Πρόγραμμα. Ακολούθησε ο όρκος, η απονομή των πτυχιών και των τιμητικών διακρίσεων στους φοιτητές.

Το ΜΠΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών εύχεται στους απόφοιτους της Σειράς 8 καλή συνέχεια σε όλους τους τομείς της ζωής τους. Το ταξίδι δεν σταματά εδώ και μέσα από τον Σύλλογο Αποφοίτων η κουλτούρα και οι δραστηριότητες των MSM-ιτών συνεχίζονται...


Η διαδικασία υποβολής και αποδοχής αιτήσεων ξεκίνησε την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 και λήγει τη Δευτέρα 15  Ιανουαρίου 2018.

ΟΠΑ - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών
Copyright 2017 - All Rights Reserved