Επισκέπτης Ομιλητής κ. Φώτης Αϊβάζης (εκδ. οίκος Αθ. Σταμούλη Α.Ε.)
Εκδηλώσεις
Εγγραφή σε Newsletter
* indicates required


Επισκέπτης Ομιλητής κ. Φώτης Αϊβάζης (εκδ. οίκος Αθ. Σταμούλη Α.Ε.)

Στις 16 Μαϊου 2011, οι φοιτητές/τριες του μαθήματος «Οι Βιομηχανίες των Μέσων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας» του ΜΠΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών (MSM 8) είχαν μια μοναδική εμπειρία καθώς ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Πανεπιστημιακών Εκδόσεων του εκδόσεων Σταμούλη Α.Ε., κ. Φώτης Αϊβάζης, ήταν προσκεκλημένος της διδάσκουσας του μαθήματος, Eπίκουρης Kαθηγήτριας, κας Ρ. Τσιότσου.

 

Ο κ. Αϊβάζης ανέλυσε όλη τη διαδικασία και τα στάδια που ακολουθούνται για την έκδοση ενός βιβλίου και τους τύπους βιβλίων. Το χιούμορ και η αμεσότητα του ομιλητή μετέτρεψαν τη διάλεξη σε μία ενδιαφέρουσα, απολαυστική και ευχάριστη συζήτηση, η οποία θα αποτελεί για τους συμμετέχοντες μία από τις καλύτερες και χρησιμότερες αναμνήσεις τους από το ΜΠΣ.

 

Ο Φώτης Αϊβάζης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Σπούδασε Ευρωπαϊκές Σπουδές και Γερμανικά (B.A. in European Studies & German) στο Πανεπιστήμιο Keele της Αγγλίας. Κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών του σπουδών έλαβε μέρος στο πρόγραμμα Erasmus και φοίτησε για ένα έτος στη Γερμανία, στο Πανεπιστήμιο Lueneburg. Στη συνέχεια έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διπλωματία (M.A. in Diplomacy) από το Πανεπιστήμιο Reading της Αγγλίας. Αρχικά εργάστηκε κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004 ως Υπεύθυνος Εκδοτηρίου Εισιτηρίων του Ολυμπιακού Χωριού. Από το Νοέμβριο του 2004 εργάζεται στις Εκδόσεις Αθ. Σταμούλη Α.Ε., αρχικά ως Υπεύθυνος Προβολής & Επικοινωνίας (Τμήμα Μάρκετινγκ) και από τον Οκτώβριο του 2010 κατέχει   τη θέση του Υπεύθυνου Ανάπτυξης Πανεπιστημιακών Εκδόσεων.


Η διαδικασία υποβολής και αποδοχής αιτήσεων παρατείνεται έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018. 

Ακολουθήστε μας στα Social Media

ΟΠΑ - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών
Copyright 2018 - All Rights Reserved