Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Ομοσπονδία Volley (ΕΟΠΕ)
Εγγραφή σε Newsletter
* indicates required


Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Ομοσπονδία Volley (ΕΟΠΕ)

Τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2011, οι φοιτητές/τριες του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Υπηρεσιών (Πλήρους Φοίτησης) που παρακολουθούν τα μαθήματα «Αθλητικό Μάρκετινγκ» της κατεύθυνσης «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών» και «Αθλητικό Μάρκετινγκ» της κατεύθυνσης «Διοίκηση Οργανισμών Μέσων Ενημέρωσης και Ψυχαγωγίας» με διδάσκοντα τον Αναπληρωτή Καθηγητή του ΑΠΘ κ. Γιώργο Τζέτζη πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Oμοσπονδίας Πετοσφαίρισης «ΕΟΠΕ». Οι φοιτητές/τριες είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν στην καρδιά της Ομοσπονδίας του Βόλεϊ και να συζητήσουν με τους πρωταγωνιστές του χώρου, τους ανθρώπους που βρίσκονται στο προσκήνιο των εξελίξεων θέτοντάς τους ερωτήματα για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τους φοιτητές υποδέχθηκε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της “ΕΟΠΕ” κ. Χάρης  Σπηλιάκος. Οι φοιτητές/τριες ξεναγήθηκαν στο κτήριο διοίκησης και έγινε παρουσίαση των ενεργειών, δραστηριοτήτων και λειτουργίας των τμημάτων της εταιρίας  στην αίθουσα των συνεδριάσεων της ομοσπονδίας. 

Ο κ. Σπηλιάκος μίλησε πρώτος και αναφέρθηκε στον στρατηγικό σχεδιασμό της «ΕΟΠΕ», στην οργανωτική δομή των λειτουργικών τομέων και τη λειτουργία των γραφείων της Ομοσπονδίας, στη διοργάνωση των αγώνων των εθνικών ομάδων βόλεϊ σάλας ανδρών και γυναικών, των τμημάτων υποδομής, των πετοσφαιρικών διοργανώσεων (all star game, κύπελλο Ελλάδος). Οι φοιτητές/τριες εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους και πήραν πολύτιμες απαντήσεις.

Ο κ. Γιώργος Γκάγκαλης, Υπεύθυνος του Βόλεϊ Παραλίας (Beach Volley) και Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της Ομοσπονδίας, παρουσίασε την οργάνωση και τον τρόπο λειτουργίας του αθλήματος, του τμήματος των διοργανώσεων, των οικονομικών, του σχεδιασμού Μάρκετινγκ και εξέθεσε παραδείγματα επιτυχημένων στρατηγικών Μάρκετινγκ.

Ο κ. Σπύρος Βασιλάτος και ο κ. Ισίδωρος Πρίντεζης μίλησαν ως Υπεύθυνοι Επικοινωνίας της «ΕΟΠΕ» παρουσιάζοντας τις λειτουργίες της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και εξέθεσαν τη σημαντικότητα της επικοινωνίας, των δημοσίων σχέσεων και της ανάπτυξης των σχέσεων με τα ΜΜΕ.

Σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψης οι φοιτητές διατύπωναν ερωτήσεις και θέματα προς συζήτηση που αφορούσαν τόσο στην αποτελεσματικότερη οργάνωση και λειτουργία ενός αθλητικού οργανισμού όσο και ιδιαίτερα σε θέματα μάρκετινγκ.

Στο τέλος ακολούθησε ελαφρύς μπουφές.


Η διαδικασία υποβολής και αποδοχής αιτήσεων παρατείνεται έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018. 

Ακολουθήστε μας στα Social Media

ΟΠΑ - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών
Copyright 2018 - All Rights Reserved