3η Επιστημονική Διημερίδα
Συνέδρια
Εγγραφή σε Newsletter
* indicates required


3η Επιστημονική Διημερίδα

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Επιστημονικής Διημερίδας του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών (πλήρους φοίτησης) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Χειμερινής Εκπαιδευτικής Εξόρμησης στο Μαίναλο Αρκαδίας στο διάστημα 18 - 20 Δεκεμβρίου 2009. Στην Εκπαιδευτική Εξόρμηση συμμετείχαν οι φοιτητές της 6ης Σειράς του Προγράμματος, ο Διευθυντής του ΜΠΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών, Καθηγητής κ. Γεώργιος Σιώμκος, ο Διευθυντής του ΜΠΣ (μερικής φοίτησης), Καθηγητής κ. Ανδρέας Νικολόπουλος, o Καθηγητής κ. Γεώργιος Κουρέτας, ο Επ. Καθηγητής κ. Αντώνης Ιωαννίδης και o Αν. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Θάνος Κριεμάδης.

Το θέμα της Διημερίδας, η οποία διεξήχθη ήταν "New Frontiers in Services Management". Οι παρουσιάσεις των εργασιών πραγματοποιήθηκαν στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βυτίνας, που παραχωρήθηκε από τον χορηγό της εκδήλωσης Δήμο Βυτίνας και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σακελαρίου. Την πρώτη ημέρα της Διημερίδας παρουσιάστηκαν οι εργασίες στις εξής θεματικές ενότητες:

  • Διαχείριση Κρίσεων, ΕΚΕ/ΕΚΑ & Επιχειρησιακή Εθιμοτυπία,
  • Διοίκηση & Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Ψυχαγωγίας,
  • Θέματα Αθλητικής Διοίκησης & Μάρκετινγκ.

Τη δεύτερη μέρα παρουσιάστηκαν οι εργασίες των θεματικών ενοτήτων:

  • Ειδικά Θέματα Τουρισμού και
  • Ειδικά Θέματα Retailing, Διαφήμισης & Επικοινωνίας.

Στο πλαίσιο της Διημερίδας παρουσιάστηκε ο δεύτερος τόμος της Επιστημονικής Επιθεώρησης Advances in Services Management. Η ειδική αυτή έκδοση, προϊόν συλλογικής προσπάθειας, παρουσιάζει συνοπτικά μεγάλο μέρος της έρευνας που πραγματοποίησαν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές – ερευνητές της 6ης σειράς του Προγράμματος (MSM-6) κατά το χρονικό διάστημα Ιούνιος – Δεκέμβριος 2009, στο πλαίσιο εκπόνησης των διπλωματικών εργασιών των. Απώτερη επιδίωξη του Προγράμματος είναι η θεσμοθέτηση της ετήσιας έκδοσης των Advances και η μετεξέλιξη τους σε επιστημονικό περιοδικό – journal.

Χορηγοί ήταν το Εθνικό Οπτικοακουστικό Αρχείο, οι Δήμοι Βυτίνας, Τρίπολης, Δημητσάνης, Μαντινείας, Λεβιδίου και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Χορηγοί Επικοινωνίας ήταν το Marketing Week και το Daily Fax της Boussias Communications και κλαδικός χορηγός Επικοινωνίας το ένθετο 'Τουρισμός και Ανάπτυξη' της εφημερίδας 'Ροδιακή' , ενώ την επιστημονική υποστήριξη παρείχε το Εργαστήριο Ανάλυσης Αγορών και Καταναλωτικής Συμπεριφοράς (Εργαστήριο «Αγορά») του ΟΠΑ.


Η διαδικασία υποβολής και αποδοχής αιτήσεων παρατείνεται έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018. 

Ακολουθήστε μας στα Social Media

ΟΠΑ - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών
Copyright 2018 - All Rights Reserved