Χρησιμοποιούμε cookies για τη λειτουργικότερη περιήγησή καθώς και για την βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει ο ιστοχώρος μας.  
Κλείσιμο

1η Επιστημονική Διημερίδα
Συνέδρια
Τελευταίες Ανακοινώσεις


1η Επιστημονική Διημερίδα

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Επιστημονική Διημερίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Μαίναλο Αρκαδίας στα τέλη τρέχοντος Μαρτίου. Στη Διημερίδα συμμετείχαν 35 φοιτητές της 4ης Σειράς του Προγράμματος, ο Διευθυντής του ΜΠΣ στη Διοίκηση Υπηρεσιών, Καθηγητής κ. Γεώργιος Σιώμκος και ο Καθηγητής κ. Περικλής Λύτρας, διδάσκων των μαθημάτων τουρισμού.

Το θέμα της Διημερίδας, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, ήταν: «Εταιρική Επικοινωνίας, Τουρισμός και Ναυτιλία: Ο Ρόλος του Συνεδριακού Τουρισμού». Χορηγός της Εκπαιδευτικής Εξόρμησης ήταν ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers) και χορηγός Επικοινωνίας η "Travel Media Applications & Traveldailynews.gr".

Πραγματοποιήθηκαν δύο εκπαιδευτικές συνεδρίες στην Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων του Δήμου Λεβιδίου (χορηγός: η Δημοτική Αρχή) με θέματα «Επικοινωνία & Τουρισμό», και «Επαγγελματικός Τουρισμός: Ταξίδια Κινήτρων, Εκθέσεων και Συνεδρίων» από τους Καθηγητές κ. Γεώργιο Σιώμκο και κ. Περικλή Λύτρα.

Η 3η εκπαιδευτική συνεδρία πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τριπόλεως, με θέμα «Ο Ρόλος και η Σημασία των Συνεδρίων για την Εταιρική Επικοινωνία, τον Τουρισμό και τη Ναυτιλία». Στη Συνεδρία παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντινομάρχης Αρκαδίας κ. Κων/νος Μυλωνάς, ο Δήμαρχος Τριπόλεως κ. Αλέξανδρος Κοτσιάνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Δημήτρης Παυλής και ο Πρόεδρος & Δ.Σ. της Π.Α.Ε. «Αστέρας Τρίπολης» κ. Ευάγγελος Κρητικός. Οι παριστάμενοι τοπικοί αυτοδιοικητικοί, οικονομικοί και εμπορικοί παράγοντες αναφέρθηκαν σύντομα στις προσπάθειες που καταβάλουν για την ανάπτυξη στρατηγικών ανάδειξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο Νομό.

Ο κ. Αντινομάρχης παρουσίασε το τουριστικό προϊόν του Νομού Αρκαδίας, ενώ ο αρχιτέκτονας κ. Μιχάλης Παπαϊωάννου παρουσίασε τα σχέδια του υπό κατασκευή Αθλητικού Κέντρου, εγκαταστάσεων και ξενοχοχείου της ΠΑΕ.


Η διαδικασία υποβολής και αποδοχής αιτήσεων ξεκίνησε την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 και λήγει τη Δευτέρα 15  Ιανουαρίου 2018.

ΟΠΑ - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Υπηρεσιών
Copyright 2017 - All Rights Reserved